Vianočné vystúpenie v knižnici – 2. A


Krátko pred začatím vianočných prázdnin sa naša trieda zastavila v miestnej  knižnici na Trnávke, aby svojím vystúpením priniesla vianočnú radosť a pokoj a potešila pani knihovníčky, ktoré sa nám venujú počas našich každomesačných návštev.

Zaspievali sme krásnu slovenskú vianočnú pieseň, nebojácne zarecitovali vianočné básne a zavinšovali vianočné vinše. Za skvelé knižky, ktoré sme si mali možnosť prečítať vďaka službám knižnice a ochotným pani knihovníčkam sme priniesli aj darček v podobe vianočnej pohľadnice, vianočných oblátok a sladkého prekvapenia. 

Odmenou nám boli vďačné slová pani knihovníčky Betky Polovkovej, že sme do knižnice priniesli pravú vianočnú atmosféru, a vianočná rozprávka, ktorú nám prečítala hneď po našom vystúpení.
Z knižnice sme odchádzali s dobrým pocitom, že sme urobili niekomu radosť a s chutnou čokoládkou v ruke, ktorú nám dali tety knihovníčky.

Zodpovedný: Mgr. M. Molčan

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.